OBAMA’DAN UFO AÇIKLAMASI!

Eski Başkan Obama'dan UFO Açıklaması

OBAMA’DAN UFO AÇIKLAMASI!

CNN Türk’ün verdiği habere göre, Eski ABD Başkanı Obama, UFO’larla ilgili açıklamada bulundu.

Pentagon geçtiğimiz günlerde 'Tanımlanamayan Hava Olayları'nı gösteren birkaç videonun gerçek olduğunu ve ABD ordusu tarafından kaydedildiğini doğrulamış ve gündem olmuştu. O tartışmaların ardından bir açıklama da ABD Eski Başkanı Barack Obama'dan geldi.

Tartışmalara o da katıldı: Obama'dan flaş UFO açıklamasıABD Eski Başkanı Barack Obama, komedyen James Corden'in The Late Show programına katıldı.

Tartışmalara o da katıldı: Obama'dan flaş UFO açıklaması

Corden'ın programında müzisyen Reggie Watts Obama'ya "Uzaylılar hakkında son zamandaki olan konuşmalarla ilgili bir teorin olup olmadığını merak ediyordum" diye sordu.

Obama, "Uzaylılar söz konusu olduğunda, size yayında söyleyemeyeceğim bazı şeyler var" dedi ve "Gerçek şu ki, göreve geldiğimde 'uzaylı veya uzay gemilerini sakladığımız bir laboratuvar var mı?' diye sordum. Biraz araştırma yaptılar ve cevapları 'hayır' oldu" diye ekledi.

Fakat Obama sonrasında konuyla ilgili olarak "Ama gerçek şu ki, gökyüzünde tam olarak ne olduklarını bilmediğimiz nesnelerin görüntüleri ve kayıtları var. Nasıl hareket ettiklerini yörüngelerini bilmiyoruz. Kolayca açıklanabilecek bir kalıpları yoktu. Bence insanlar bunun ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Ama bunun hakkında bugün size rapor edeceğim hiçbir şey yok" dedi.

Obama, Washington ve Pentagon'u uzaylılar hakkında bildiklerini sorgulayan ilk başkan değil. Bill Clinton da önceki açıklamalarında 51.Bölge'de neler olup bittiğini bilmek istediğini ve uzaylılar bizi çoktan ziyaret etmiş olsaydı şaşırmayacağını söylemişti.

Eski Donanma pilotları geçtiğimiz haftalarda gökyüzünde gördükleri tuhaf şeyler hakkında ABD'deki 60 Dakika adlı programa konuşmuştu.

Eski pilotlar Fravor ve Dietrich, söz konusu cisimler ile ilgili 'Elimizdeki veriler ile onu sınıflandıramadık' demişti.

Tartışmalara o da katıldı: Obama'dan flaş UFO açıklaması

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0