CHP TİRE İLÇE ÖRGÜTÜ COŞTU

CHP Tire'de Büyük Sıçrama

CHP TİRE İLÇE ÖRGÜTÜ COŞTU

Yine toplu üye katılımı, yine AK Parti’den transfer

CHP Tire İlçe örgütünde üye yapmaya devam eden CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar Ve İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir, Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli’nin katılımıyla yeni katılan 50 üyeye rozet takıldı. Pandemi sebebiyle önlem ve mesafeler göz önünde tutularak yapılan rozet takma işleminden 23 kadın,15 genç 12 erkek üye ye rozet takıldı.

         Geçtiğimiz 8.10 Şubat'ta Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi’ni destekleyen bir grup basın açıklaması yaparak 329 kişinin istifa ettiğini söyleyerek ulusal kanallara servis edilmiş ve bazı kanallar bunu Tire'de 329 istifa diye yayın geçmişti. Bundan 5 gün sonra Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ortaya çıkmış ve kendilerine hiç bir istifa ulaşmadığını, o tarihte e-devlet şifresi ile ‘ aldıkları bilgiye dayalı olarak istifa eden kişi sayısının 29 olduğunu belirtmişti. 329 rakamının toplumu yanıltarak, algı operasyonu yapmaya yönelik, talihsiz ve nafile bir çırpınış olduğunu belirtmiş ve istifaların açıklandığı gibi olmadığını belgelemisti. Bunun üzerine CHP Tire İlçe Örgütü olarak bir üye seferberliği yaparak, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’den istifa edenler olmak üzere CHP’ye üye geçişlerini başlattı.CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar, sadece sayı vermenin toplumda  itibar görmediğini belirtti ve bunun için katılan üyelerin isimlerini kendilerinden müsaade alarak sosyal medya hesaplarında paylaştı. Şenoyar, belgeli ve siyaseti doğru ve kanıtlı yapılabilme dersi verdi.

3. hafta, 3. toplu üye kaydı; kayıtlar giderek artıyor.

İlk Toplu üye 16 Şubat'ta 30 kişi, 2. Toplu üye 23 Şubat'ta 40 kişi, 3.Toplu Üye 3. Martta 50 kişi olarak 10’ar, 10’ar  artan bir büyüme ivmesi göstermesi dikkat çekiyor.

Yeni katılan üyeler; AK Parti’den gelen yeni üyelerimiz; Canan GÜNNUR, Azize AŞGIN, Nazmiye ÇAPACI, Hasan ÇAPACI, Şükrü ÜSTEV, Ebru AKTEN;

Partimize yeni üye olanlar; Mesut ÖZCAN, Adlan KEMENÇE, Nadir GÜNGÖR, Aynur OK, Fikret KARAVAN, İbrahim AKSOY, İbrahim DUMALI, Mehmet ÖZMEN, Süleyman ÇETİN, Halil İbrahim GENCER, Özcan UYSAL, Fadime YENİLMEZ, Zeliha UYSAL, Gülşen ÇIBIKCI, Recai MUTAF, Serpil MUTAF, Olcay ŞAHİN, İpek KERVAN, Ebru SEÇKİN, Hakan AKKAŞ, Ziver Reha KALKAN, İsmail IŞIK, Mustafa ÇEKENER, Yıldırım OVALIOĞLU, Tezcan OVALIOĞLU, Özlem BAĞCI, Semra DİNÇOL, Mustafa GENİŞ, Özlem SIRIMCI, Müjgan KARADUMAN, Neriman AYDEMİR,Hakan EKİNCİ, Sedat ÖZKAN, Kasım OVALIOĞLU, Bircan UYSAL, İlknur EGE, Dilek ATİK, Selda BECERİKLİ, Ayla TAFLAN, Ayşe SÖNMEZ, Ayşen COŞKUN, Nail YAŞAR, Tarık DURMUŞ, Tuğba ELDEK.

         ŞENOYAR; ‘‘Bugünkü mevcut düzenden artık halkın bıktığını ve her geçen gün ‘Yetti artık’ diyenlerin arttığını, CHP’ye Katılım ve Halkın teveccühünün arttığını görüyoruz. Bölge lehçesiyle ‘YETTİ GARİ!’ diyenlerin, adresi CHP’dir. Nasıl Cumhuriyeti inşa ettiysek, Küllerinden  doğan bir ülkenin evlatları olarak ve Kuvayi Milliye ruhuyla bu ülkeyi yeniden düzlüğe çıkartacağız. Bizler Türk Halkı dışında hiç kimseden icazet almadan, beraberce, sadece bu ülke için yürüyeceğiz. Bu ülke için yağmurda ıslanacak bir ulusuz. Bu yolda beraber yürüyüp, ıslandıklarımızla kavga edip yol arkadaşlarını katletmeden  bu ülkeye tam demokrasiyi ve adaleti getirmek hedefimiz olacak’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 09:11

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0