Kınık İlkokulunda ’Tübitak 4006 Bilim Fuarı ve Çömlek Atölyesi’ açılışı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Kınık İlköğretim ve Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı ve Çömlek Atölyesinin açılışı gerçekleşti. Bilecik Valisi Bilal Şentürk öncülüğünde, kentte eğitimin geliştirilmesi etkinlikleri kapsamında...

Kınık İlkokulunda ’Tübitak 4006 Bilim Fuarı ve Çömlek Atölyesi’ açılışı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Kınık İlköğretim ve Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı ve Çömlek Atölyesinin açılışı gerçekleşti.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk öncülüğünde, kentte eğitimin geliştirilmesi etkinlikleri kapsamında il genelinde uygulama etkinlikleri içerisinde yer alan ’Çömlek Atölyesi’ kurulması Kınık İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleşti. Kınık İlkokulunda Bilim Fuarı ve Çömlek Atölyesi açılışında konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır “Valimizin liderliğinde yapılan çalışmalar doğrultusunda yöresel sanat olan çömlekçilik, okulumuzda usta ellerin gayretiyle öğrencilerimize öğretilecek ve geleceğin çömlek ustaları okulumuzda yetiştirilecektir" dedi.

Kınık Köyündeki açılışa Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekai Çobandere, Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İrem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0