Didim’e modern yollar yapılıyor

DİDİM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇENİN DAHA MODERN VE KULLANIŞLI YOLLARA KAVUŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Didim’e modern yollar yapılıyor

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin daha modern ve kullanışlı yollara kavuşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Didim Belediyesi tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda yolların kalitesini artırmak ve standartını yükseltmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Caddesi ve İnönü Bulvarının kesiştiği yerde bulunan Belediye Kavşağı bölgesinin modern ve estetik bir görüntüye kavuşması amacıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, elverişli hava şartları içerisinde yoğun bir tempoyla başlatmış olduğu yol bakım ve yenileme çalışmaları tamamladı. Çalışmaların ardından Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol ve kavşak bölgesinde peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek, estetik bir görünüm kazandırdı.

İlk günden bu yana çalışmaları titizlikle inceleyen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Belediye Kavşağı bölgesinde yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız sona erdi. Yenilenen Kavşak hem ulaşımı rahatlatıp hem de estetik ve modern bir görünüme kavuştu. İlçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0