Aydın'da insanlık dramı...

Aydın'ın Efeler ilçesinde 81 yaşındaki Ayten Çam, 5 çocuğu olmasına rağmen kaldırımda yaşıyor. Uzaktan gelen yardım elini bir umutla bekleyen yaşlı kadın "Para denkleştirip evimi yaptıramadım. Param olur evimi yaptırabilirsem misafir de kabul ederim. Ancak şu anda imkansızlıklar nedeniyle kaldırımda yaşıyorum, burada yaşamaya da alıştım" açıklamalarında bulundu.

Aydın'da insanlık dramı...

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Enstitü Caddesi üzerinde yaşayan 81 yaşındaki Ayten Çam'ın hayat hikayesi görenlerin içini sızlatıyor. Yaşlı kadın vaktini doldurmak için gündüzleri şehir merkezinde dolaşırken, geceleri ise gelecek soğuğa rağmen kaldırımda yatıyor.

Yalnız başına kalan çaresiz kadın birkaç parça kıyafet ve birkaç bidon sudan oluşan eşyaları ile kaldırımda yaşıyor. Geceleri soğuğa rağmen kaldırımda yatıp kalkan yaşlı kadın, kendisine miras kalan evini tamir ettiremediği için sokakta yaşamak zorunda kaldığını belirterek bu durumdan da şikayetçi olmadığını söyledi. Görenlerin yüreğini sızlatan yaşam öyküsüne rağmen halinden hiç şikayetçi olmayan çaresiz kadın battaniyesinin oldukça iyi olduğunu ve kaldırımda yatmasına rağmen üşümediğini belirterek, "Para denkleştirip evimi yaptıramadım. Param olur evimi yaptırabilirsem misafir de kabul ederim. Ancak şu anda imkansızlıklar nedeniyle kaldırımda yaşıyorum, burada yaşamaya da alıştım. Herhangi bir sıkıntım yok" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0