Seyahat kısıtlamasının kalktığı Ordu’da polis ekipleri rutin kontrollerini sürdürüyor

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ADANA, DİYARBAKIR, MARDİN, TRABZON, ORDU, DENİZLİ, KAHRAMANMARAŞ, ŞANLIURFA, TEKİRDAĞ'A GİRİŞ VE ÇIKIŞ SINIRLANDIRILMASININ KALDIRILDIĞI BİLDİRDİ. SAAT 00.00 İTİBARİYLE ORDU'NUN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA POLİS EKİPLERİ, SEYAHAT YASAĞINA İLİŞKİN SÜRDÜRDÜKLERİ UYGULAMAYI SONLANDIRARAK, RUTİN ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMALARINA DEVAM ETTİ. YASAĞIN UYGULAMAYA İLK KONULDUĞU ZAMAN 31 İLDE UYGULANAN VE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE 7 İLDE DAHA SEYAHAT YASAĞI KALDIRILMIŞTI. KORONA VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA TÜRKİYE GENELİNDE 15 İLDE DAHA SEYAHAT SINIRLANDIRILMASI DEVAM EDİYOR.

Seyahat kısıtlamasının kalktığı Ordu’da polis ekipleri rutin kontrollerini sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 il için şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını açıklamasının ardından Ordu’nun giriş ve çıkışlarında gece yarısından itibaren polis ekipleri rutin kontrollerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ’a giriş ve çıkış sınırlandırılmasının kaldırıldığı bildirdi. Saat 00.00 itibariyle Ordu’nun giriş ve çıkışlarında polis ekipleri, seyahat yasağına ilişkin sürdürdükleri uygulamayı sonlandırarak, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde rutin asayiş ve trafik uygulamalarına devam etti. Yasağın uygulamaya ilk konulduğu zaman 31 ilde uygulanan ve geçtiğimiz günlerde de 7 ilde daha seyahat kısıtlaması kaldırılmıştı. Korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye genelinde 15 ilde daha seyahat sınırlandırılması devam ediyor.

Öte yandan il dışından gelen sürücüler, korona virüsle mücadele kapsamında şuana kadar gerekli izinleri alarak seyahat ettiklerini belirterek, alınan kararların yerinde olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0