EGE'NİN HABER PORTALI

İl Başkanı Yücel’den Buca’ya destek ziyareti

Yerel

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün Buca Belediyesi’ne “yolsuzluk” iddialarıyla operasyon düzenlenmesinin ardından Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a destek ziyaretinde bulundu.

Öte yandan ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Kılıç, “Bucamızın yarınları için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dün Buca Belediyesi’nde düzenlenen Çöp ve Katı Atık İhaleleri kapsamında ‘İhaleye fesat karıştırma, Edimin ifasına fesat karıştırma, Zimmet ve akaryakıt hırsızlığı’ iddialarıyla belediyeye yönelik bir operasyon gerçekleştirilmiş ve 15 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. 

Operasyonun ardından açıklama yapa Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, çalışanların masum olduklarına inandıklarını belirtip “Süreci yakından takip ediyoruz. Arkadaşlarımızın masum olduğunu düşünüyoruz” demişti.

Başkan Kılıç’ın ardından açıklama yapan CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ise; “Adresleri belli olan insanları, ifadelerini almak için adreslerinden almak yerine suçlu oldukları henüz ispatlanmamış insanları gözaltına almak, diliyoruz ki geliyor gelmekte olan dediğimiz bu günlerde siyasi bir operasyon değildir. Bizler bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız ve bu süreçte yapılan her şeyin notlarını alacağız. Adalete ve hukuka olan güvenimiz tamdır ve arkadaşlarımıza güveniyoruz” ifadelerini kullan ışlardı.

DESTEK ZİYARETİ

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den belediye başkanına destek gecikmedi. Başkan Yücel bugün, İlçe Başkanı Taş ve aralarında Yıldız Yılmaz, Görkem Duman, İsmail Yüzer, Çağdaş Kaya’nın da bulunduğu il yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Kılıç’ı makamında ziyaret etti ve destek mesajlarını iletti.

Ziyarette, Buca’da hayata geçirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Başkan Yücel’in ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Kılıç, “CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş ve İl yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Ziyarette, Buca’da hayata geçirilen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Kentin vizyon projelerini değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Kılıç, CHP İl Başkanı Yücel ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Kılıç, Buca’nın yarınları için ortak akılla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.