EGE'NİN HABER PORTALI

Fatih Terim, Elmas'tan özellikle onu istedi! 'PSV maçına yetişsin'

SPOR

Galatasaray’da Kasımpaşa ile oynanan ve 4-2 kazanılan hazırlık maçı sonrası transferle ilgili açıklamalarda bulunurken, Başkan Burak Elmas ile yönetime destek veren Teknik Direktör Fatih Terim’in çıkışının nedeni belli oldu.

1

NEVZAT DİNDAR Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, transferin gecikmesinden dolayı yönetime yöneltilen eleştirilere set çekerken, panikle hata yapmaktan çekinen Başkan Burak Elmas’a zaman kazandırdı.

2

AÇIKLAMALARI RAHATLATTI Başkan Burak Elmas ve yönetimine transferin gecikmesinden dolayı yöneltilen eleştiriler nedeniyle açıklama yapan Terim’in bu sözleri herkesi rahatlattı. Sürekli olarak taraftardan transfer baskısı gören Başkan Elmas ve ekibi, Fatih Terim’in “Şu anda 10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok, yapmasak da onlar için garanti yok. Rahat olsunlar. Eylüle kadar vaktimiz var” sözleri sonrası rahat bir nefes aldı. 3

TERİM'İN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFER Panikle yanlış hamle yapmaktan çekinen Burak Elmas ve yönetim bu nedenle transferde Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda soğukkanlı şekilde hareket edecek.

4

TERİM'DEN BASKI YOK Terim’in transferin erken yapılması konusunda herhangi bir baskıda bulunmaması nedeniyle zaman kazanan yönetim böylece kıran kırana pazarlıklarına devam edecek.

5

TRANSFERLER EN EKONOMİK ŞEKİLDE YAPILACAK Sarı-kırmızılı yönetim hem kulüplere hem de futbolculara yüksek ücretler vermemek için pazarlıklarda dikkatli adımlar atacak. Fatih Terim’in istediği oyuncular mümkün olan en ekonomik koşullar altında kadroya dahil edilecek.

6

ELMAS'TAN FATİH TERİM'E TRANSFER BİLGİSİ Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Kasımpaşa maçının devre arasında bir süre sohbet etmişti. Başkan Elmas’ın transfer çalışmaları hakkında genel olarak Terim’e bilgi verdiği öğrenildi.

7

GEDSON'U PSV MAÇINA İSTEDİ Tecrübeli teknik adamın ise PSV maçı için sadece Gedson Fernandes’in yetiştirilmesini istediği belirlendi.

8

GEDSOM DIŞINDA ACELEYE GEREK YOK Şampiyonlar Ligi 2. en eleme turunda Portekizli futbolcuyu kadroda görmek isteyen Terim bunun dışında transferde acele edilmesine gerek olmadığını iletti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.