EGE'NİN HABER PORTALI

19 Mayıs Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yardım

SAMSUN

19 MAYIS BELEDİYESİ TARAFINDAN EVLERİNDEN ÇIKAMAYAN VE YARDIMA MUHTAÇ AİLELER İÇİN 38 MAHALLEDE BİN 200 ADET GIDA YARDIM KOLİSİ DAĞITILDI.

19 Mayıs Belediyesi tarafından evlerinden çıkamayan ve yardıma muhtaç aileler için 38 mahallede bin 200 adet gıda yardım kolisi dağıtıldı.

İlçede bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit eden belediye ekipleri bir hafta içinde kapı kapı dolaşarak yardımları evlere ulaştırdı. Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Bir hafta içerisinde ilçemizde bin 200 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Mahalle muhtarlarımız ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan aldığımız listeleri karşılaştırarak oluşturduğumuz isim listelerini tekrar mahalle muhtarlarımızla kararlaştırıp gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir çaba sarf ettik ve kapı kapı dolaşarak bu paketleri evlerine ulaştırdık. Ulaştırmaya da devam ediyoruz. Ayrıca Vefa Destek Hattımız aracılığıyla ekiplerimiz 24 saat süreyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza da ayrıca ilçemiz adına teşekküre ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.