EGE'NİN HABER PORTALI

SELMA NALBANTOĞLU EGE AJANS’TA

iZMİR

Bornova ilçe başkanlığına aday olan sayın Selma Nalbantoğlu Ege Ajans’a ziyarette bulundu. Aday olma süreci ve adaylığıyla ilgili bilgiler verdi. Bu nezaket ziyaretine teşekkür ederiz. Bütün adaylara da kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz.

Yıllarca CHP’nin değişik organlarında görev aldığını belirten Selma Nalbantoğlu, “Bir ilçe yönetimi nasıl olmalı, neler yapmalı diye düşündüm. Bunu üzerine projeler hazırladım. Bu projeler daha çok partimizin seçmenle iletişimi, halkla iç içe, sürekli ve düzenli olması ve bunun sonucunda da parti politikalarını vatandaşa daha iyi aktarabilmek üzerine projelerdir. Ekip arkadaşlarımla bunun üzerine çalıştık ve anca böyle olursa oy oranlarımızı artırabiliriz diye karar verdik. Bu, genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerisiyle yapılmış bir ‘Sokak Örgütlenmesi’dir. Bunu yapabilmek için de partide hiçbir ayrımcılık yapmadan, liste rengini hesaba katmadan, din, dil, ırk, mezhep, kadın, erkek genç, yaşlı ayrımı yapmadan bütün üyelerimizin enerji ve katkılarını istiyoruz” dedi.

Gruplaşmalar olabileceğine dikkat çeken Nalbantoğlu, “Delege seçimleri ve birkaç adayın olması nedeniyle bazı gruplaşmalar olabiliyor. Önemli olan seçim bittikten sonra bütün grupların ilçe örgütüne, partiye destek verebilmeleridir. Hem yıllardır partilileri çok iyi tanıdığım için hem partililer beni bildiği için hem de birbirimize olan güven duygusundan dolayı bu işi yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Selma Nalbantoğlu, ilçe başkanlarının ilçede bütün üyeleri harekete geçirerek vatandaşa partinin iktidar olduğu zaman neler yapabileceğini anlatmakla yükümlü olduğunu belirtti. Bütün üyelerinin buna katkı vereceğini ve Bornova’da cıvıl cıvıl enerjik bir yapı yaratacaklarına inandığını söyledi.

Adaylar arasında kendini güçlü gördüğünü belirten Nalbantoğlu, “Kendimi oldukça güçlü görüyorum. Diğer adaylara da saygı duyuyorum. Hepsi sevdiğimiz saydığımız insanlar. Demokratik bir seçim olacak buna inanıyorum. Ben örgütün sesiyim. Kişinin ya da grupların adayı değilim. Birikimimi örgüte vermek istiyorum. İstanbul’da bir tane Canan Kaftancıoğlu var İzmir’de yüzlerce var. İzmir’de kadın devrimi başlamıştır. Bu yarışın kaybedeni olmaz, kazananı olur. Örgütüme ve partililere güveniyorum. Bana oy versin vermesin bütün delegeler başımın tacıdır. Seçim bittikten sonra el ele kol kola bir ortam oluşmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.