EGE'NİN HABER PORTALI

CHP MENEMEN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA DİSİPLİN SKANDALI!

iZMİR

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda 2. Menemen Disiplin skandalı!

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda 2. Menemen Disiplin skandalı!

CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in "koruması" altında mı?

Bilindiği üzere; İzmir’de, seçimle kazanılan CHP’li Menemen Belediyesi, kura ile kaybedilmiş ve başkanvekilliğine Ak Parti’den Aydın Pehlivan oturmuştu.

Seçimin yaşanan facianın sorumluları da günah keçisi arayışına düşmüşler,en hızlı şekilde CHP Menemen İlçe yönetimini görevden alıp, 1. faturayı kesmişlerdi! Konuşmalarında, şu an yolsuzluk iddiaları yüzünden cezaevinde olan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a karşı tek başına muhalefet yaptığını çekinmeden söyleyen, Faaliyet Raporuna "RET" oyu verdiği duyulan Meclis Üyesi Deniz Karakurt hakkında, Tüzük gereği disiplin soruşturması açtırmayan İl Başkanı Deniz Yücel'e bu defa 2. Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin hakkında "SES KAYITLI" disiplin soruşturması açılsın dilekçesinin verildiği ortaya çıktı!

Menenem Faciası olarak adlandırılan belediye başkanvekilliği seçiminden sonra, CHP Genel Merkezi ve İzmir İl, CHP Menemen İlçe yönetimin görevden alınmasından sonra ilk Menemen Belediyesi Meclis toplantısı yapılmış, esnafa, işçiye vb. biriken borçların ödenmesi yönünde Ak Partili Başkanvekili Aydın Pehlivan'ın borçlanma talebine "evet" oyu veren 3 Meclis Üyesi için Meclis toplantısının bitişinden 1 saat sonrasında haklarında disiplin soruşturması başlatmıştı. Ayrıca WhatsApp üzerinden bu 3 Meclis Üyesine disiplin tebligatı yapılmıştı!

Her konuşmalarında hak, hukuk, adaletten söz eden CHP İzmir İl Başkanı Yücel, hakkında disiplin soruşturması istenilen Meclis Üyesi İhsan Perçin için bugüne kadar ne yaptı? 15 Gün öncesinde CHP Genel Merkezi'ne dahi postalanan içinde "SES KAYDI"nın dahi bulunduğu disiplin soruşturması açılsın dilekçesi hakkında İl Başkanı Yücel, bu saate kadar herhangi bir girişimde bulunduğu bilinmemektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.