EGE'NİN HABER PORTALI
2020-06-18 11:56:58

İZMİR AKP MİLLETVEKİLLERİ NEREDESİNİZ

Bünyamin Kütük

kutuk@egeajans.com 18 Haziran 2020, 11:56

Değerli okuyucularım bugünkü köşe yazımda alışılmışın dışında görevlerini yapmayan ya da görevini hafife alan diye tabir ettiğim AKP tarafından atanan iki bürokrat hakkındaki görüşlerimi yazmak istiyorum. Ben Cumhuriyet Halkı Partili bir yazarım. Ülkemin Milli Birlik ve Beraberlik söz konusu olduğunda ve 80 milyonu temsil eden Türk bayrağı gündem de ise kusura bakmayın. Bu konuda benim kadar hiç kimse bayrağını sevemez ve bayrağını da aşağılatmaya müsaade etmez. Sayın İzmir Ak Partili Vekillerim İzmir PTT Başmüdürlüğüne atamış olduğunuz 2 bürokratın İşte yürekler acısı hali. Sayın Vekillerim bayrak öyle laf ile sevilmiyor. Buyurun resimleri inşallah gereğini yaparsınız.

PTT’in İl Milli Eğitim ve aile, sosyal politikalar İl Müdürlüğü denetimlerindeki kreşin hali. PTT Başmüdürünün haberi olmasına rağmen 3 gün yerde kalan bugün uyarılara rağmen okul sorumlusu müdür tarafından orda kalmasına ve müsaade edenlere ne denir? Türk bayrağının yerde kalmasına göz yuman buna duyarsız kalan ne yönetici olur ne de vatansever.

Avrupa toplantılarında liderlerin yerlerinin belli olması adına koyulan Türk bayrağını alıp katlayıp cebine koyan Recep Tayyip Erdoğan’ın yerde kalan bayrağını kaldırmayan bürokratı da var. Bu İzmir’de vatanseverliğin partisi olmaz. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Sayın Vekillerim milliyetçilik öyle size bağlı TV’ler de nara atarak bayrak sallayarak olmuyor. Umarım gereğini yaparsınız.

PTT Başmüdürü Sayın Adnan Sert ve kreş sorumlusu Şeyma Gerger’in herhangi bir açıklaması varsa onlara da yer vermeye hazırız. Bayrak hepimizin bayrağı, bayrağın AKP’lisi, CHP’li, MHP’lisi İYİ PARTİLİSİ olmaz. Sizlerden bu konudaki hassasiyetinizden emin olmak istiyorum.

HOŞÇA KALIN… SEVGİYLE KALIN…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.