Çetin’den "Her okula bir köpek" kampanyası

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağında Öğrencilerle Birlikte Köpekleri Besleyen Başkan Soner Çetin, “her Okula Bir Köpek” Kampanyası Başlattıklarını Açıkladı.

Çetin’den "Her okula bir köpek" kampanyası

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağında öğrencilerle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, “Her okula bir köpek” kampanyası başlattıklarını açıkladı. Kampanyayı hayvanseverlerle birlikte yürüteceklerini belirten Başkan Çetin, “Böylece hem okullar köpekleri sahiplenecek ve çocuklara hayvan sevgisi aşılayacak hem de yeni sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi sağlanacak” dedi.

Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden Ayyıldız Anaokulu ve Ramazanoğlu Ortaokulu öğrencileriyle birlikte köpekleri besleyen Başkan Soner Çetin, “Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için barınağımızı ziyaret eden okulların yönetimlerine teşekkür ediyorum. Biz de ‘Her okula bir köpek’ kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanyayı hayvanseverlerle birlikte yürüteceğiz. Kampanya ile her okul bir köpek sahibi olacak. Böylece çocuklarımız küçük yaşta hayvan sevgisi ile tanışacak hem de okulların köpekleri sahiplenmesiyle daha fazla sokak hayvanının barınağımızda rehabilite olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Hayvanseverler de bu kampanyaya destek vermek için okullarını ziyaret edeceklerini, okulların köpek sahiplenmesi için bilgilendirme çalışması yapacaklarını ifade etti.

Barınağı okul müdürü Özlem Eltut ve öğretmen Filiz Öztaşla birlikte ziyaret eden Ayyıldız Anaokulu öğrencileri Başkan Soner Çetin’le birlikte köpekleri beslemenin keyfini yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0